Vybavte svůj gastro provoz nerezovým nábytkem

Provozovat restauraci, kavárnu, rychlé občerstvení nebo jiný gastro provoz není z řady důvodů nic jednoduchého, ale na druhou stranu – když to děláte dobře, odměnou je vám zadostiučinění jak v podobě spokojených hostů, kteří se rádi vracejí, tak i finančního zisku.

Ale jak to udělat, aby se k vám lidé opravdu vraceli a podnik vzkvétal? To je velmi složitý mix, tvořený mimo jiné prostředím podniku, personálem, cenami, marketingem, managementem a samozřejmě především vhodnou a lákavou nabídkou jídel a nápojů.
Aby lidem chutnaly, k jejich přípravě potřebujete kvalitu ve všech ohledech, od kuchaře přes recepty, suroviny až po vybavení kuchyně.

Moderní gastro nábytek se vyrábí z různých materiálů, své uplatnění zde najde dřevo, dřevotříska, plasty a zejména nerezová ocel. Například nerezové pracovní desky jsou velmi oblíbené, protože nabízejí mnoho výhod. Potravinářská nerezová ocel splňuje všechny hygienické normy, dobře se čistí, pěkně vypadá a je velmi odolná a trvanlivá. Ačkoliv tedy může být nerez dražší než jiné materiály, díky svým vlastnostem je výsledný poměr ceny a užitné hodnoty u nerezových výrobků velmi dobrý.

Totéž platí pro všechny druhy gastro nábytku. Třeba takový nerezový pracovní stůl by v moderní restaurační kuchyni určitě neměl chybět. Tyto stoly se vyrábějí v mnoha různých velikostech a variantách, s různým počtem polic, otevřené, skříňové s dveřmi i bez, se zásuvkami atd. Nezřídka pak v kuchyni najdete pracovních stolů více, protože jsou potřeba pro různé druhy příprav a prací.

Z nerezu se často vyrábí i další vybavení kuchyně – mycí stoly, skříně, regály a police, výlevky, vozíky atd. Je tedy prakticky jisté, že při zařizování nového nebo rekonstrukci staršího gastro provozu se bez nerezového nábytku neobejdete.

Okomentovat


Security code
Obnovit